Familieactiviteit 2024

Graag willen we je uitnodigen op een bijzondere familieactiviteit op vrijdagavond 31 mei om 20u. Het wordt een gezamenlijk bijwonen van een uniek concert “Spelen” van onze bevriende harmonie Ypriana in het Leietheater! We mochten ooit in hun muzieklokaal repeteren en we kregen zelfs al verschillende keren dirigent Nico Logghe als gastdirigent bij ons.

Beste (jeugd)muzikant en familie,

SPELEN! verwijst naar de Olympische Spelen die in 1920 plaatsvonden in Antwerpen. Na de succesvolle reeks concerten rond het boek Olympiërs in Flanders Fields groeide het idee voor een vervolg. Herwig Reynaert en Bart Vangrysperre schreven ondertussen het nieuwe boek Olympische (over)winnaars. De Spelen van Antwerpen in 1920.

Herwig Reynaert vertelt tijdens het concert een aantal verhalen over Olympische atleten die zich tijdens de Eerste Wereldoorlog midden het oorlogsgeweld bevonden maar die nadien aan de start stonden van de Olympische Spelen van Antwerpen in 1920.

Wannes Cappelle brengt samen met harmonieorkest Ypriana een bloemlezing uit zijn repertoire en schreef zelfs speciaal voor dit concert een gloednieuw nummer. In de aanloop naar de Olympische Spelen van 2024 een concert dat je niet mag missen!

Als blijk van waardering voor ons collega-harmonieorkest Ypriana ben je welkom op dit unieke concert voor een speciale prijs:

  • jeugdmuzikant: €4,5
  • muzikant: €9
  • broers/zussen < 26 jaar: €9
  • partners/ouders/…: €18

 

Dit concert belooft een memorabele avond te worden, met muzikale pracht, historische betekenis en gezellig samen-zijn. Kom jij ook samen met je ouders en  vrienden? 

Om tickets te reserveren en zo samen te kunnen zitten, schrijf je gauw in via het formulier hieronder.

Met muzikale groeten namens HarmonieOrkestDeinze

Inschrijving Familieactiviteit 2024

Aantal tickets