Eindejaarsconcert Eindejaarsconcert
zaterdag 17 december 2022 om 20:00

Leietheater (theaterzaal)

Tickets

Het Harmonieorkest Deinze neemt je o.l.v. Kenny Van Heuverswijn mee op een unieke, spannende, mystieke ervaring: de uitvoering van “The Book of Urizen” van Jacob De Haan, een compositie voor harmonieorkest, zangstem (sopraan), mannelijke spreekstem en geluidscollages. Het stuk is geïnspireerd op het gelijknamige meeslepende, visionaire – door de dichter zelf geïllustreerde – gedicht van de Engelsman William Blake (1757-1827), die in de westerse literatuur en beeldende kunst een unieke plaats inneemt. Hij was niet alleen dichter en schrijver, maar ook graficus, schilder, illustrator, spiritist, religieus visionair en mystiek filosoof.

Concert
Voorjaarsconcert Voorjaarsconcert
zaterdag 25 maart 2023 om 20:00

Leietheater (theaterzaal)

Tickets

Het Harmonieorkest Deinze zet tijdens hun voorjaarsconcert de “trombone” in de kijker met top-gastsolist Søren Brassaert, sinds september 2022 docent bij KADE, de muziekacademie van Deinze. En wat voor één! Tijd om hem in de schijnwerpers te zetten samen met het Harmonieorkest van Deinze.

Concert