Familiedag 2 september 2023

Beste leden van Harmonieorkest Deinze,

Met de vakantie voor de deur is het tijd om samen een fantastische daguitstap te plannen. En niet alleen jij, maar ook je familie is van harte welkom om mee te gaan! We hebben een gevarieerd programma samengesteld waarbij zowel muziek als ontspanning centraal staan. Het belooft een dag vol plezier en avontuur te worden!

In de voormiddag gaan we van start met een boeiend muzikaal experiment. Bereid je voor op interactieve spelletjes en klankspelen, waarbij je samen met andere muziekliefhebbers de competitie aangaat. Ontdek nieuwe melodieën, experimenteer met klank en verzamel onderweg punten terwijl je allerlei interessante weetjes opdoet. Het wordt een unieke ervaring die je niet mag missen!

Na een heerlijke lunch gaan we ‘s middags op een ontspannen wandeling via een leuke fotozoektocht naar de prachtige Rode Berg. Voor degenen die dat willen, bieden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de stoeltjeslift. Geniet van het adembenemende uitzicht terwijl je comfortabel naar boven wordt gebracht. Vergeet niet door te geven of je van deze optie gebruik wilt maken en met hoeveel personen, zodat we tijdig kunnen reserveren.

Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt, vragen we je om jezelf en je gezelschap op te geven. Geef daarbij aan welke activiteiten je het liefst wilt doen en maak ook je menukeuze. We zullen de activiteiten selecteren op basis van het aantal inschrijvingen en de populairste keuzes bepalen. Daarna krijg je nogmaals de kans om je uiteindelijke keuze te maken uit de geselecteerde activiteiten.

Hier zijn de programma-opties waaruit je kunt kiezen:

 1. Klankmakerij: Een indoor attractie waar spelletjesfanaten en muziekliefhebbers op een competitieve manier met elkaar aan de slag gaan. Door middel van doe-opdrachten en klankspelen ontdek je nieuwe dimensies van muziek en verdien je punten. Een unieke ervaring vol plezier en educatie!
 1. Beatbox (vocale percussie): Laat je inspireren door Devoo, een ervaren beatboxer met indrukwekkende referenties. Hij zal je de fijne kneepjes van het beatboxen leren, met als doel om jou klaar te stomen tot een ware beatboxer. Met zijn jarenlange ervaring en bekroningen weet je zeker dat je in goede handen bent!
 1. Expeditie instrument: Ontdek de verborgen wereld van muziekinstrumenten. Probeer zelf eens te blazen op een trombone, klarinet of dwarsfluit. En vergeet de snaarinstrumenten niet, zoals de cello, viool, gitaar en piano. Een unieke kans om je eigen muzikale vaardigheden uit te breiden!
 2. Volksdans: Laat je verleiden door traditionele en nieuwe volksdeuntjes. Volksdansen biedt een geweldige mogelijkheid om verschillende danspassen, figuren, ritmes en typische instrumenten te ervaren. Onze ervaren lesgever zal je verrassen met een gevarieerd dansprogramma en je laten zien dat volksdans nog altijd springlevend is!

Voor het middageten hebben we verschillende menuopties beschikbaar:

 • Vis: Geniet van Myriams gegratineerd vispannetje.
 • Heuvellands varkensgebraad met champignonsaus, geserveerd met sla en frietjes.
 • Vegan: Proef de heerlijke spaghetti bolognaise met groentensaus en falafelballetjes.
 • Kindermenu: Vlaamse karbonaden, appelmoes en frietjes.

De details van de uitstap zijn als volgt:

 • Datum: zaterdag 2 september 2023
 • Tijdstip: van 10:00 uur tot 18:00 uur
 • Locatie: Klankmakerij, Dikkebusstraat 234, 8950 Heuvelland
 • Prijs: €30 per persoon (inclusief middageten en activiteiten), €15 per kind (jonger dan 12 jaar, inclusief middageten en activiteiten)

Reserveren kan via onderstaand inschrijvingsformulier.

Heb je nog een paar plekken vrij in je auto? Laat het ons dan weten, zodat we je mailadres en/of telefoonnummer kunnen doorgeven aan de andere muzikanten. Zo kunnen jullie samen afspreken om naar de uitstap te rijden.

We kijken ernaar uit om jou en je familie te verwelkomen voor een onvergetelijke dag vol muziek, plezier en gezelligheid! Geef je keuzes en het aantal deelnemende personen zo spoedig mogelijk door via Mieke (mieke.roelens@telenet.be of 0471/21.99.76). Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit formulier is momenteel gesloten voor inzendingen.