Garnaalstoet Oostduinkerke 2024

Beste muzikanten,

dit jaar zijn we opnieuw uitgenodigd om mee te stappen in de Garnaalstoet, die gaat dit jaar door op zondag 30 juni 2024 om 15u30.

Zouden jullie allemaal onderstaand formulier kunnen invullen. Op die manier hebben we een idee hoeveel muzikanten kunnen aanwezig zijn.

Voor wie zal meestappen wordt ook gevraagd naar de kledingmaten.

Alvast heel erg bedankt voor jullie inzet. We hopen op 30 juni terug met een mooie groep de kust een stukje Deinze te leren kennen.

Met muzikale groeten,

Het bestuur van Harmonieorkest Deinze

Garnaalstoet 2024
Naam
Naam
Voornaam
Familienaam
Ga je op 30 juni 2024 meestappen in de Garnaalstoet in Oostduinkerke?
Functie
Wat is jouw geslacht?
cm
Meet de lichaamslengte verticaal, zonder schoenen en van de kruin tot de zool. Ga rechtop staan tegen een deurkozijn met je benen tegen elkaar. Om het hoogste punt te bepalen leg je een boek of iets dergelijks horizontaal op je hoofd.
cm
Meet de borstomvang op het volste deel van de borst, onder de oksels horizontaal rond het lichaam. Het meetlint moet de borstkas losjes omsluiten.
cm
Leg het meetlint eenmaal om de buik ter hoogte van de navel. Je moet tijdens de meting licht uitademen en je buik niet aanspannen.
cm
Meet de heupomvang door het meetlint horizontaal over de billen rond het lichaam te leggen op het volste punt.
cm
Meet de afstand tussen het kruis en de voetzolen in een verticale lijn. Ga rechtop staan met je voeten iets uit elkaar en verdeel het gewicht gelijkmatig over beide benen.
cm
Meet de afstand tussen de heupen en de voetzolen in een verticale lijn. Ga rechtop staan met je voeten iets uit elkaar en verdeel het gewicht gelijkmatig over beide benen.
cm
Meet de omtrek van je hoofd ter hoogte van je voorhoofd.
Wil gerust zelf rijden en kan drie passagiers meenemen
Kan (een deel) slagwerk of de vlag verhuizen