Garnaalstoet Oostduinkerke 2022

Beste muzikanten,

Onze prachtige passage in de Stoet van Canteclaer is niet onopgemerkt gebleven :-).

We zijn door Jozef Alpaert, die ons begeleidde in de stoet en een gekend figuur in het wereldje, gevraagd om te spelen in de Garnaalstoet in Oostduinkerke.

Sinds 1950 staat het laatste weekend van juni in Oostduinkerke in het teken van de Garnaalfeesten. Het evenement is een jaarlijkse ode aan de zee in het algemeen en de garnaalvissers in het bijzonder. Oostduinkerke is namelijk de enige kustgemeente ter wereld waar tot op vandaag garnalen te paard worden gevangen. De lokale handelaars verwennen je graag met verse garnaaltjes en speciale garnaalgerechten.

Voor de Garnaalstoet op zondag 26 juni 2022 om 15u30 zijn ze nog op zoek naar minstens 30 muzikanten om mee te stappen, liefst iedereen uiteraard.

Een uitstapje naar zee lijkt ons een ideale gelegenheid om ons ook buiten Deinze kenbaar te maken. Na de Canteclaerstoet moet dit zeker mogelijk zijn.

Om dit te kunnen realiseren moeten we uiteraard voldoende muzikanten hebben die meegaan. En dus laten we het aan jullie. Het is een unieke kans om eens buiten Deinze dit te doen, een leuke teambuilding aan zee. Leuker dan thuis achter de pupiter studeren ;-). Laat ons nen keer zot doen.

Carpoolen met auto’s, benzine/diesel zal vergoed worden.

Kan je hieronder aanduiden of je kunt deelnemen?

We verwachten een antwoord tegen ten laatste vrijdag 27 mei 12u00.

Bedankt, namens het bestuur.

Dit formulier is momenteel gesloten voor inzendingen.