The Gathering

Zaterdag 4 september 2021 – 18u30
Zaal Leiezicht, Sint-Janstraat 1, 9800 Grammene

Beste muzikanten,

Tijd voor “The Gathering”/”De Grote Bijeenkomst”!

De corona-pandemie heeft ons veel mooie momenten samen gekost… Laat ons -naast de repetities- eens terug samenkomen om gezellig bij te praten en te genieten van een lekker drankje en een hapje. We hebben elkaar immers veel veel te lang moeten missen! Er is ongetwijfeld veel te vertellen. We zagen elkaar al eens online allen terug voor ons Carnavals-event, maar niets klopt “the real thing”: een live bijeenkomst. We zullen wel zeker en vast de geldende Corona-maatregelen respecteren. Niettemin hopen we tegen dan terug “vrijer” te kunnen leven.

We nodigen je dan ook graag uit op zaterdag 4 september hiervoor. Partners en kinderen welkom!

Gezien we nog een aantal stevige investeringen in ons slagwerk en partituren hebben gedaan* en zullen doen** (geef toe, dat is fijn om zo een goeie slagwerkpupiter te hebben met het juiste materiaal! en ook een goed werk op de pupiter…), gaan we de opbrengsten van de voorbije jaren daarvoor sparen. 

(* nieuwe vellen op de pauken en drums, conga’s…)

(** nieuwe grote trom/grosse caisse voor Niels)

Er is wel degelijk een inbreng vanuit de kas voorzien voor het aperitief en het eten, de rest is aan inkoopprijs om het voor iedereen zo democratisch mogelijk te houden.

Wij hopen op een talrijke aanwezigheid! Zeer graag tot dan.

Na het versturen van de inschrijving ontvangen jullie een mail met de betaalgegevens. Je bent pas ingeschreven nadat het bedrag werd overgeschreven.

Menu

  • Apérohapjes + Vol-au-vent, groentjes, frietjes + Dessert
  • Apérohapjes + Stoofvlees, groentjes, frietjes + Dessert
  • Apérohapjes + Vegetarisch + Dessert
  • Kindermenu = Kipnuggets, appelmoes, frietjes + IJsje rocket

Dit formulier is momenteel gesloten voor inzendingen.